Cookie- og privatlivspolitik

Her kan du læse cookie privatlivspolitik for Advokatfirmaet Nilsson-Børresen, der ejer og driver: nilssonborresen.dk.

1. Advokatfirmaet Nilsson-Børresen’ privatlivspolitk➝
2. Hvilke personoplysninger indsamler Advokatfirmaet Nilsson-Børresen?➝
3. Modtagere af personoplysninger➝
4. Behandling af data➝
5. Disse rettigheder har du➝
6. Cookies og Google Analytics➝
7. Nyhedsbrev➝
8. Kontakt➝

1. Privatlivspolitk

Formålet med privatlivspolitiken er at forklare, hvordan Advokatfirmaet Nilsson-Børresen indsamler og behandler oplysninger om dig.
Advokatfirmaet Nilsson-Børresen har en ambition om at minimere behandlingen af dine personoplysninger og skabe gennemsigtighed i forhold til de oplysninger, der behandles. Denne privatlivspolitik har til formål at oplyse om, hvilke personoplysninger Advokatfirmaet Nilsson-Børresen behandler, hvordan Advokatfirmaet Nilsson-Børresen behandler dem, og hvilke rettigheder du kan gøre brug af.
Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du at rette henvendelse til den datasansvarlige om nærværende privatlivspolitik, er du altid velkommen til at kontakte Advokatfirmaet Nilsson-Børresen på kontaktoplysningerne, du finder nederst på siden.

2. Hvilke personoplysninger indsamler Advokatfirmaet Nilsson-Børresen?

Når du benytter dig af kontaktformularen på hjemmesiden, afgiver du personoplysninger i form af navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Formålet med, at du afgiver disse oplysninger er, at Advokatfirmaet Nilsson- Børresen herefter kan kontakte dig med eventuelle opklarende spørgsmål vedrørende den opgave, du ønsker hjælp til.

3. Modtagere af personoplysninger

Oplysninger om privatpersoners navn, adresse, e-mail og telefonnummer videregiver Advokatfirmaet Nilsson-Børresen ikke.

4. Behandling af data

Vi passer godt på dine data og har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at personoplysningerne ikke hændeliget eller ulovligt fortabes, kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Dine persondata vil ligeledes blive overleveret til underleverandører, som bistår Advokatfirmaet Nilsson-Børresen med håndtering af e-mailsystemer, IT-drift, serverdrift og for de personer, der har tilmeldt sig vores nyhedsbrev sendes oplysninger ligeledes til den virksomhed, der forestår fremsendelse af nyhedsbreve.

De virksomheder, hvortil dine persondata overleveres, er databehandlere, og er ifølge de indgåede databehandleraftaler alene berettigede til at benytte data til levering af de nævnte services, og alene efter instruks fra Advokatfirmaet Nilsson-Børresen. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelsen af aftalen med Advokatfirmaet Nilsson-Børresen, og er underlagt fortrolighed om disse. Advokatfirmaet Nilsson-Børresen har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle, der behandler personoplysninger på Advokatfirmaet Nilsson-Børresen’ vegne.

5. Disse rettigheder har du

Du har til enhver tid ret til at anmode Advokatfirmaet Nilsson-Børresen om at oplyse, hvilke oplysninger Advokatfirmaet Nilsson-Børresen har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, og hvilken kategori af personoplysninger Advokatfirmaet Nilsson-Børresen har registreret, samt, hvis relevant, hvilke modtagere, oplysningerne måtte være eller blive givet videre til. Ligeledes har du naturligvis ret til at få at vide, hvorfra oplysningerne stammer.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til rasmus@nilssonborresen.dk. Du vil, for at sikre, at vi ikke
udleverer oplysninger til en uvedkommende, blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

Du har krav på, at vi berigtiger oplysninger, så de altid er korrekte. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at skrive til os på rasmus@nilssonborresen.dk, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du vil også i den forbindelse blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for fortsat behandling. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for, at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil, ved anmodning om sletning, blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå̊ af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
Du har i nogle tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Du har ret til at gøre indsigelse imod vores behandling at dine personoplysninger, herunder imod den profilering, der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring via cookies, Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til markedsføring via profilering skal du slette dine cookies, som anvist nedenfor.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder eksempelvis til fremsendelse af nyhedsbreve.
 Hvis du vil klage over Advokatfirmaet Nilsson-Børresen’ behandling af dine personoplysninger kan klage indgives til Datatilsynet. (Datatilsynet, Borgergade 28, 5., DK-1300 København, www.datatilsynet.dk, E-mail: dt@datatilsynet.dk, Telefon: +45 3319 3200).

6. Cookies og Google Analytics

Cookies
Når du besøger vores hjemmeside indsamles nogle informationer om dig og din adfærd. Der indsamles også cookies om dig, når du besøger Advokatfirmaet Nilsson-Børresens hjemmeside fra en PC, en tablet eller en smartphone.

En cookie er en datafil, som en internetserver opretter på brugerens harddisk, når en webside besøges, og som browseren derefter returnerer, hver gang samme server kontaktes, med oplysninger om brugeren.

Advokatfirmaet Nilsson-Børresen anvender cookies på portalerne til indsamling af data, så vi kan optimere vores hjemmesider, så de passer til de besøgendes behov. Derudover anvendes cookies til trafikmåling, så̊ vi ved hvor mange, der besøger hjemmesiderne, og på hvilke tidspunkter efterspørgslen er størst og yderligere benyttes cookies til at huske dine præferencer, når du besøger os igen.
På Advokatfirmaet Nilsson-Børresens hjemmeside anvender vi cookies til at fastlægge hvem, der besøger hjemmesiderne og hvor i landet de besøgende kommer fra. Vores cookies anvendes også til at målrette vores online annoncer, samt registrering af, om der bliver klikket på vores annoncer.

Ønsker du at slette dine cookies kan du finde en vejledning til dette her: http://minecookies.org/cookiehandtering/
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, så kan du slette alle eksisterende cookies fra din harddisk, blokere for cookies eller få en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få en vejledning:
http://minecookies.org/cookiehandtering/
 
Google Analytics
Advokatfirmaet Nilsson-Børresens hjemmesider anvender Google Analytics til at måle trafikken på vores hjemmeside. Google Analytics bliver også anvendt til remarketing, hvilket betyder, at besøgende, som har vist interesse for vores service, bliver præsenteret for bannere eller annoncer på andre sider på internettet via en cookie.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj som Google har udviklet: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

7. Nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og indtaster dit navn og e-mailadresse vil du modtage vores nyhedsbreve indtil du fravælger modtagelsen. Du har til enhver tid ret til at fravælge vores nyhedsbreve.

8. Kontakt

Advokatfirmaet Nilsson-Børresen, cvr. nr. 37 94 82 92, er dataansvarlig for de persondata, som indsamles.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne privatlivspolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 5, kan du kontakte Advokatfirmaet Nilsson-Børresen persondataansvarlige Rasmus Nilsson-Børresen på rasmus@nilssonborresen.dk eller ringe på telefon 71747574 alle hverdage mellem 10.00 og 17.00.

Du kan downloade vores Cookie- og privatlivspolitik som pdf ved at trykke her.

Ring nu