Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/4/b/nilssonborresen.dk/httpd.www/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227 Erhvervsrådgivning i København | Erfaren Erhvervsadvokat

ERHVERVSRÅDGIVNING OG KONTRAKTER

Som erhvervsdrivende er det typisk vigtig at alliere sig med en dygtig erhvervsadvokat. Det er nemlig vigtigt at du fra start, får den rigtige erhvervsrådgivning, samt får styr på dine kontrakter. Hos Advokatfirmaet Nilsson Børresen, med kontor i København, yder vi den bedste erhvervsrådgivning om hvordan kontrakterne skal udformes fra start så de ikke efterfølgende tilsidesættes.

Derudover ved vi, at tid ofte er en knap ressource for dig som selvstændig erhvervsdrivende. Den stigende kompleksitet og regulering af erhvervsdrivendes vilkår gør, at det er nødvendigt med en juridisk stærk, pragmatisk og fleksibel rådgiver.

Som erhvervsadvokat har vi stor erfaring med generel erhvervsret, og sikrer inddragelsen af nødvendig specialistviden, hvis en konkret opgave gør det nødvendigt. Vi sætter en ære i at yde juridisk kompetent og korrekt erhvervsrådgivning, som skaber værdi for din virksomhed i en travl hverdag.

Hvad indeholder erhvervsrådgivning?

Erhvervsrådgivning omfatter alt fra den indledende rådgivning omkring valg af selskabsform og skattemæssige overvejelser til udarbejdelse af ejeraftaler og salgs- og leveringsbetingelser.
Vi hjælper dig naturligvis med udformning af dine salgs- og leveringsbetingelser. Som erhvervsadvokat hjælper vi også med tvister omkring mangler ved det leverede eller overtrædelse af andres rettigheder.

rasmus2-
 • Advokat Nilsson Børresen
  Advokat Nilsson Børresen

  Kontakt Advokatfirmaet Nilsson Børresen for en uforpligtende samtale om dine muligheder, og hvilke ydelser som vi kan hjælpe dig med.

  Det er svært entydigt at definere erhvervsrådgivning. Det kan i princippet omfatte alle de problemstillinger man som erhvervsdrivende møder i sin dagligdag. Alle de problemstillinger bør man have søgt rådgivning om inden man kastede sig ud i, eksempelvis overdragelse af anparter, køb af virksomhed, indgåelse af leasingaftaler mv.

  Erhvervsadvokat med professionel rådgivning

  Vi er særligt rutineret i udarbejdelse af aftaler og kontrakter samt forhandlinger inden for den generelle erhvervsret. Har du behov for en ændret selskabsstruktur eller lidt generel skatterådgivning, så er det alt sammen noget du bør drøfte med din erhvervsadvokat inden du træffer dine valg, idet vi har mange års erfaring med erhvervsrådgivning til erhvervsdrivende. Vi yder blandt andet også hjælp til lejeret i forbindelse med jeres erhvervslejemål.

  Professionel erhvervsrådgivning af erhvervsadvokat

  Tag os hos Advokatfirmaet Nilsson Børresen med på råd før en potentiel tvist opstår. Hvis du pludselig bliver mødt med en stævning fra en samarbejdspartner eller en kunde, så hjælper vi dig selvfølgelig også gerne med at finde en løsning.

  Ikke alle tvister bør nødvendigvis afgøres i Retten. Mange gange kan en konstruktiv dialog mellem parternes rådgivere lede til en løsning, hvor parternes samarbejde kan fortsætte.

  Som erhvervsadvokat er vi din betroede rådgiver, og hos os er det vores klare mål at erhvervsrådgivning altid skal kunne betale sig for vores kunder.
  Du skal kunne koncentrere dig om det du er god til, og så trygt overlade alle de trivielle juridiske tvister til os.

  Kontakt os på telefon 71 74 75 74 eller mail rasmus@nilssonborresen.dk for at få erhvervsrådgivning af professionel og erfaren erhvervsadvokat med base i København.

  Ring nu