Om os

Advokatfirmaet Nilsson-Børresen er stiftet i 2016
af advokat Rasmus Nilsson-Børresen.

Advokat Rasmus Nilsson-Børresen har stor procedureerfaring fra såvel by- og landsret og har stor held med at klienten rent faktisk forstår hvad han siger, selv når sagen procederes for Landsretten.

Rasmus Nilsson-Børresen finder det vigtigt at benytte et sprog, der ikke kun forståes af jurister, men som klienten kan forstå og giver dermed klienten mulighed for at få et godt indblik i sin sag.

En advokat koster penge, men det er naturligvis Advokatfirmaet Nilsson-Børresen målsætning, at den modtagne rådgivning er alle pengene værd. Vi sætter os ind i klientens sag og yder en rådgivning, som gør en forskel, og typisk vil det endelige salær være symbolsk i forhold til den værdi klienten har opnået.

Rasmus Nilsson-Børresen er beskikket af Justitsministeriet og medlem af det Danske Advokatsamfund

ANSVARSFORSIKRING

Lovpligtig ansvarsforsikring er tegnet igennem forsikringsselskabet Lloyds London.

BANKOPLYSNINGER

Sparekassen Vendsyssel
Klientkonto: 9070 – 1626978181

rasmus2-
  • Rasmus Nilsson-Børresen
    Rasmus Nilsson-Børresen

    Rasmus Nilsson-Børresen er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2002, og har således mange års erfaring med juridisk rådgivning. I 2009 blev Rasmus Nilsson-Børresen medlem af Danske Insolvensadvokater, og har således beskæftiget sig i en årrække med insolvensretlige problemstillinger, herunder omstødelsessager og konkursboer.

faizan-ali
  • Faizan Ali
    Faizan Ali

    Advokatfuldmægtig hos Advokatfirmaet Nilsson-Børresen siden 2020

Ring nu