RETSSAGER OG VOLDGIFTSSAGER

En retssag eller en voldgiftssag har ikke kun økonomiske omkostninger. Der er også en menneskelig dimension at tage hensyn til. For ofte er retssager og voldgiftssager lange og opslidende. Derfor er det afgørende, at du har en professionel advokat ved din side, hvis retssagen bliver en realitet.

Uanset hvilken side af sagen du står på, fylder en retssag eller voldgift meget. Det er både hårdt at føre en sag og at være sagsøgt. Derfor hjælper vi dig med at gennemgå sagen, så den eventuelt kan løses uden en retssag. Kommer sagen for retten, har vi mange års erfaring i at få din sag til at køre så optimalt som muligt.

RETSSAG ELLER VOLDGIFTSSAG

Et alternativ, til at din sag kommer for retten, kan være en voldgiftssag. En voldgiftssag afgøres af en voldgiftsret med en eller flere voldgiftsdommere.

Forudsætningen er, at begge parter er enige om at afgøre sagen på denne måde. Fordelene kan være at sagen afgøres hurtigere og ulempen at en voldgiftssag typisk er meget dyr at føre.

Vi står klar med professionel rådgivning som sikrer dig den bedst mulige afgørelse af sagen.

rasmus2-
 • Advokat Nilsson Børresen
  Advokat Nilsson Børresen

  Kontakt Advokatfirmaet Nilsson Børresen for en uforpligtende samtale om dine muligheder, og hvilke ydelser som vi kan hjælpe dig med.

  VI FORSTÅR IKKE BLOT DIN SAG, VI HJÆLPER OGSÅ MED:

  • Rådgivning om sagens forventede udfald
  • Overblik over alle sagens elementer
  • Bevisindsamling
  • Forberedelse af retssag/voldgiftssag, syn og skøn, og mødet i retten
  Ring nu